HomeΣΠΟΡΣυγχαρητήρια Εργοτέλη σε Κηφισιά

Συγχαρητήρια Εργοτέλη σε Κηφισιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ομάδα καθαρή με σοβαρή και έντιμη διοίκηση», αναφέρει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»

Ο Εργοτέλης συνεχάρη την Κηφισιά για την απόδοσή της στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων, οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτήρισαν «ομάδα καθαρή σε όλα τα επίπεδα, με σοβαρή και έντιμη διοίκηση» τον πιο πρόσφατο αντίπαλό τους.

Αναλυτικά: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει την ομάδα της Κηφισιάς για την απόδοση της στο χτεσινό μεταξύ μας αγώνα και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μια ομάδα καθαρή σε όλα τα επίπεδα, με σοβαρή και έντιμη διοίκηση, με ικανότατο προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα που, βάσει απόδοσης και όχι διαιτησίας, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα (η ισοπαλία θα ήταν περισσότερο αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα).

Μια ομάδα που ήταν από τις καλύτερες που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα στο πρωτάθλημα και που προφανώς αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα βελτιώσει θεαματικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης και η Κηφισιά δεν διαθέτουν φανατικούς οπαδούς και «καυτές» έδρες, βασίζονται μόνο στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους. Στα γήπεδα των δυο ομάδων οι φιλοξενούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα άνετα και με ασφάλεια, να πανηγυρίσουν, να διαμαρτυρηθούν. Αυτονόητα πράγματα για κάθε φίλαθλο, τα οποία όμως αγνοούμε στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα…

Τέτοιες ομάδες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι ας μη διαθέτουμε «υπέροχο κόσμο», ας μην είμαστε πολλοί. Άλλωστε, το έχουμε ξαναπεί, οι λίγοι γράφουν ιστορία…

ΥΓ. Τους πολύ αξιόλογους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές της Κηφισιάς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε οφσάιντ, τους παραπέμπουμε στο video του αγώνα και ειδικά στην «αργή κίνηση» της συγκεκριμένης πολύ ξεκάθαρης φάσης…».

Διαφήμιση
Διαφήμιση