HomeHL-9Στη Γέργερη ο Αλέξης Τσίπρας – Προανήγγειλε διάλογο για την αυτοδιοίκηση

Στη Γέργερη ο Αλέξης Τσίπρας – Προανήγγειλε διάλογο για την αυτοδιοίκηση

Τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει το πρόγραμμα της επίσκεψής του στο νομό Ηρακλείου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με αρκετή καθυστέρηση  έφθασε λίγο πριν από τις 18:00 στη Γέργερη.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων αλλά και κάτοικοι της περιοχής με μαντινάδες και παραδοσιακό υπαίθριο κρητικό γλέντι.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στις επικείμενες παροχές για τους συνταξιούχους επισημαίνοντας ότι αναγνωρίζει τους κόπους και τις στερήσεις του ελληνικού λαού σε δύσκολες χρονικά συγκυρίες, ενώ μεταξύ άλλων, προανήγγειλε την έναρξη διαλόγου στην αυτοδιοίκηση προκειμένου να διορθωθούν προβλήματα και να ξεπεραστούν παθογένειες.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής, ο κ. Τσίπρας αφέθηκε να φορέσει στους ώμους του το λευκό κρητικό σαρίκι, όπως προστάζει το έθιμο ενώ στον χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην αναπτυξιακή δυνατότητα της Κρήτης, αλλά και στην παραδοσιακή αξία της φιλοξενίας για τον κρητικό λαό.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη στιγμή της υποδοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση