HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένο το τουρνουά μίνι μπάσκετ

Επιτυχημένο το τουρνουά μίνι μπάσκετ

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με την τελετή λήξης και τις απονομές στους νικητές, το 6ο τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2016 για  αγόρια και κορίτσια που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία   με την ΕΚΑΣΚ, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια.

mini-basket-5

Παρουσία πλήθους κόσμου, παιδιών και γονέων, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και στους 11 συλλόγους που συμμετείχαν ενώ στα 580 παιδιά που αγωνίστηκαν, ηλικίας έως 12 ετών, από Ηράκλειο, Αρχάνες, Μεσσαρά και Άγιο Νικόλαο, δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια, διπλώματα και μετάλλια.

mini-basket-4

Στο πλαίσιο του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν 100 αγώνες με εν ενεργεία διαιτητές και κριτές και παρουσία ιατρών.

mini-basket-3

Οι απονομές ,στις ομάδες και στα παιδιά  έγιναν, από τον Αντιδήμαρχο  Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νεκτάριο Ανδρεαδάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιάννη Τσαπάκη, τους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου κ.Χάρη Βαβουρανάκη, ΣΥΔΚΑΚ κ.κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη , ΣΥΚΚΑΚ κ. Σμυρνάκη Ορέστη  και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής κ.κ. Νίκο Τούλη ,Γιώργο Καβουσανό  και Μανώλη Δραμητινό.

mini-basket-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση