Με χειροκροτήματα, λουλούδια αλλά και… πανό υποδέχθηκαν φορείς της Μεσσαράς τον Αλέξη Τσίπρα στο δημαρχείο Φαιστού.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις Μοιρες λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στους παρευρισκόμενους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που καταχειροκρότησαν τον πρωθυπουργό μόλις πάτησε το… πόδι του στις Μοίρες ωστόσο αρκετοί ήταν κι εκείνοι που κρατώντας πανό φώναζαν συνθήματα «Πρώτη Φορά Αντιαγροτικά» και «Δεν αντέχουμε άλλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις Μοίρες ισχυρή είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων που ελέγχουν κάθε τι που κινείται.

Δείτε τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε περιφερειάρχη Κρήτη και δήμαρχο Ηρακλείου

Σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στη Μεσαρά

Στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου των Μοιρών πραγματοποιείται αυτή την ώρα, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων.

dhmarxeio-tsipras dhmarxeio-tsipras1

Ποιοι τον συνοδεύουν

Ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του σε Ηράκλειο και Λασίθι συνοδεύεται από τους Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, Υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη, Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Σπίρτζη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, τα οποία έχουν έρθει από χθες στην Κρήτη για τις τελευταίες προετοιμασίες η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί δε σχετίζεται με πιθανές πρόωρες εκλογές, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση