HomeHL-SportsΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 10’ λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αραβίδη, έχασε πέναλτι στο 32’ με τον Μάνταλο και σκόραρε με γκολ του Πέκχαρτ στο 67’.

Για την ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαμπουλού από θέση οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το ματς έχοντας από μία καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο 7’ ο Περιστερίδης κράτησε την εστία του ανέπαφη στην προσπάθεια του Πέκχαρτ, ενώ και ο Μπάρκας δύο λεπτά μετά απέκρουσε το πλασέ του Ζάιρο.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 10ο λεπτό, όταν ο Αραβίδης αφού έκανε φάουλ στον Μπέριο και στη συνέχεια τον χτύπησε με το κεφάλι στο στήθος. Ο διαιτητής Τίκας του έδειξε σωστά απευθείας κόκκινη κάρτα και η ΑΕΚ έπαιξε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι συνέχισε με δέκα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 30’ κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μπουκουβάλα στον Πατίτο. Ο Μάνταλος στο 32’ έστειλε την μπάλα στα δοκάρι από την άσπρη βούλα και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 67’ ο Περιστερίδης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ανέτρεψε τον Γκάλο, όμως ο Πέκχαρτ σκόραρε και έτσι το πέναλτι δεν καταλογίστηκε.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε για την ισοφάριση στο τέλος και σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως σωστά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Δύο λεπτά μετά ο Μαμπουλού ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό, 1-1 όμως το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Γκολ: 67′ Πέκχαρτ – 90′ +3′ Μαμπουλού

32′ έχασε πέναλτι ο Μάνταλος

Κίτρινες κάρτες:
Ντίντακ – Μπέριος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Μιχαήλ

Κόκκινες κάρτες:
10′ Αραβίδης

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις):
Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (76′ Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Πατίτο (77′ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (87′ Βάργκας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72′ Κόντε), Γαρουφαλιάς (86′ Γιάκος), Ακόστα (76′ Ναδάλες), Κούτρης, Ζάιρο, Μαμπουλού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση