Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην αποθήκη ξυλείας με την επωνυμία «Αναγνωστούδης». Στη μάχη με της φλόγες ρίχτηκε από την πρώτη στιγμή ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της οποίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι φλόγες προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην επιχείρηση, το ευτύχημα ωστόσο ήταν πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά εργοστάσια, τα οποία για προληπτικούς λόγους είχαν εκκενωθεί.

Η μάχη με τις φλόγες ήταν πολύωρη, ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση το απόγευμα. Ωστόσο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης στο σημείο της πυρκαγιάς παραμένει ισχυρή δύναμη αποτελούμενη από 20 πυροσβέστες και 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διεξάγει ενδελεχείς έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την μεγάλη πυρκαγιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση