HomeHL-Psila«Εμείς τον καλωσορίζουμε, αλλά με … σκληρή κριτική»

«Εμείς τον καλωσορίζουμε, αλλά με … σκληρή κριτική»

Τι είπε ο Λ. Αυγενάκης ενόψει της αυριανής περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η επικείμενη περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ανατολική Κρήτη από τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την μακρόχρονη απουσία του κ. Τσίπρα από την Κρήτη, μολονότι είναι και βουλευτής Ηρακλείου.

Πέρα από τα … καλωσορίσματα ο Λευτέρης Αυγενάκης προαναγγέλλει σκληρή κριτική. Το μήνυμά του προς τον Αλέξη Τσίπρα, πάνω- κάτω λέει τα εξής:

«Να καλωσορίσω τον Πρωθυπουργό  και… Βουλευτή Ηρακλείου κ. Τσίπρα, αύριο στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά. Ο κ. Τσίπρας έχει να φανεί 2 χρόνια στο Ηράκλειο και στην Κρήτη!

Και μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση ότι θα εξετάσει προσωπικά από κοντά και θα επιλύσει προβλήματα περιφερειακά και προβλήματα των αγροτών. Οι αγρότες λοιπόν είναι σε πολύ πιο άσχημη κατάσταση, η ύπαιθρος στενάζει, όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα όπως ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά παραμένει στάσιμος  τον παραλάβατε δημοπρατημένο και κόλλησε, όπως το αεροδρόμιο στο Καστέλι που είναι και αυτό βαλτωμένο. Δυστυχώς η αγορά έχει διαλυθεί, οι τράπεζες είναι κλειστές και παρόλα αυτά ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται ως Βουλευτής της Κρήτης για να μας πει αλήθειά τι;;

Εμείς τον καλωσορίζουμε και να είναι έτοιμος να δεχτεί τη σκληρή κριτική μας..»

Διαφήμιση
Διαφήμιση