HomeΣΠΟΡΑιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-2

Αιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την φωτιά έπαιξε ο Απόλλων Σμύρνης, που αν και παραλίγο να… αυτοκτονήσει, κατάφερε να φύγει από την Κατερίνη με το τρίποντο», καθώς επικράτησε του Αιγινιακού με 1-2.

Η ελαφρά ταξιαρχία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26′ και να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της, αλλά στην συνέχεια ήταν φλύαρη και δε… τέλειωσε το ματς όταν μπορούσε.

Έτσι, ο Αιγινιακός τιμώρησε τους φιλοξενούμενους, με τον Κυζιρίδη να εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή και στο 80′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Όμως ο Απόλλων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!

Το φινάλε ήταν δραματικό, με την ταξιαρχία να ψάχνει το γκολ που θα τις δώσει το «τρίποντο» και να βρίσκει την λύτρωση στο πρόσωπο του Κονέ, που στο 90′ και να σώζει την παρτίδα για τους Αθηναίους.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιζόγλου (62’ λ.τρ. Καρακώστας), Λιόλιος, Μουκίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (68’ Φασίδης), Ονουάτσι (74’ Κυζιρίδης), Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος (73’ Ντάσιος), Κύργιας, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Τζάνης (73’ Πουρτουλίδης), Σιατραβάνης (50’ Γκούφας), Βαλεριάνος, Τσιάρας, Κονέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση