HomeΣΠΟΡΧανιά – Λαμία 0-3

Χανιά – Λαμία 0-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαλαρό απόγευμα για την Λαμία, που δείχνει να είναι ασταμάτητη, αφού πέρασε και από τα Χανιά, επικράτησε με 0-3 του ΑΟΧ και παρέμεινε, μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Β’ Εθνικής.

 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Όμο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον, με το τέρμα αυτό να ανοίγει το δρόμο.

Στο 35’ ο Βασιλόγιαννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στην επανάληψη, με δράστη τον Ντουρμισάι, η Λαμία πήρε αέρα τριών τερμάτων στο 58′ και έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα των Κρητικών.

Την τελευταία μισή ώρα του αγώνα, το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να αποδέχονται ότι… όλα έχουν τελειώσει και να κάνουν οικονομία δυνάμεων, αφού ακολουθεί νέα αγωνιστική τη Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου.

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (72’ Ζόρο), Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (46’ Σταματής), Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος (24’ Βαρούχας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάσης, Κοτσώνης, Ντουρμισάι (74’ Τσούκαλος), Αυγενικού (63’ Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης (46’ Μπλάζιτς), Βάντερσον, Όμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση