HomeHL-9Αξιωματούχοι από το Θιβέτ επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη

Αξιωματούχοι από το Θιβέτ επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη

Στο επίκεντρο η ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας και Κίνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα πολιτική αντιπροσωπεία του Θιβέτ με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Κίνας CPPCC, κ. Jin Shixun.

Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Κίνας ενημέρωσε, για την κοινωνική, οικονομική ανάπτυξη του Θιβέτ και για το πλαίσιο ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για την επίσκεψη των Κινέζων αξιωματούχων ανέφερε: «Μετά την ενημέρωση που είχαμε από την Πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα δεχτήκαμε σήμερα την αντιπροσωπεία από το Θιβέτ. Οι αξιωματούχοι μας παρουσίασαν την σημερινή κοινωνική-οικονομική εικόνα του Θιβέτ, όπως επίσης ποιες προσπάθειες καταβάλλονται για την ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας».

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, και οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης, πρωτογενή τομέα, Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη και Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας Αντίπας Σηφάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση