HomeΚΡΗΤΗΞεκινά το χειμερινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης στο Δ. Μινώα Πεδιάδας

Ξεκινά το χειμερινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης στο Δ. Μινώα Πεδιάδας

Τουρνουά μπάσκετ 3on3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα είναι έτοιμα, μετά τις εγγραφές και τις κληρώσεις, για την έναρξη του χειμερινού τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας μαζί με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος σε συνδιοργάνωση με την ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Σήμερα το απόγευμα οι ομάδες θα βρεθούν στο κλειστό Γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου για το πρώτο τζάμπολ και το «Τουρνουά Μπάσκετ 3on3» ξεκινά !! Το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί σε τρείς(3) κατηγορίες. Α) μαθητές γυμνασίου και λυκείου(δήλωση συμμετοχής συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση γονέα), Β) γενική κατηγορία, Γ) κατηγορία για ηλικίες άνω των πενήντα(50) ετών. Την ημέρα των τελικών θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει ένας αθλητής από κάθε ομάδα. Κάθε εύστοχο τρίποντο αντιστοιχεί και σε ένα(1) ευρώ. Το ποσό που θα προκύψει από το σύνολο των εύστοχων τριπόντων θα διατεθεί για τα παιδικά γεύματα της Ι.Μ Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου.

Για περισσότερες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://3on3dopap.blogspot.gr/ και στα τηλέφωνα: 28910 24616 και 6936 898 171.

Διαφήμιση
Διαφήμιση