HomeΕΛΛΑΔΑΓεωργιάδης: Λάσπη και ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεφώνημα από Βρυξέλλες

Γεωργιάδης: Λάσπη και ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεφώνημα από Βρυξέλλες

Καταθέτει μήνυση κατά Πολάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για λάσπη και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με δημοσιεύματα ότι του έγινε τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες πριν αλλάξει στάση η ΝΔ στη Βουλή για το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ψηφίζοντας «Παρών» αντί για «Ναι».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τους υπουργούς Παππά και Πολάκη ότι συνέβαλαν μέσω Twitter στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο ίδιος στο ΣΚΑΪ το Σάββατο το πρωί.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, αυτό που είπε το Σάββατο ήταν ότι την παραμονή της ψηφοφορίας στη Βουλή υπήρχε επικοινωνία με το πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στις Βρυξέλλες για να καθοριστεί η στάση της παράταξης στη Βουλή.

Η κόντρα έλαβε διαστάσεις το βράδυ της Κυριακής, όταν το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ για αλλαγή ότι άλλαξε γραμμή «μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών» που έδωσαν τη σχετική εντολή.

Το Μάξιμου κατηγορεί επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση ότι μετά τις οξύτατες εσωτερικές αντιδράσεις αναγκάζεται να ψηφίσει «Ναι» στη Βουλή για τη δεύτερη εξαγγελία Τσίπρα, δηλαδή την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος της προσφυγικής κρίσης.

Το Μέγαρο Μαξίμου συστήνει δε αιχμηρά στον κ. Μητσοτάκη να κλείσει το κινητό του μέχρι να γίνει η σχετική ψηφοφορία στη Βουλή, για να μην αλλάξει και πάλι άποψη μετά από τηλεφώνημα.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι θα μεταβεί σήμερα στην Εισαγγελία μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν μήνυση εναντίον του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι τηλεφωνούσαν και οι δυο για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση