HomeHL-9Χιλιάδες και φέτος τα γράμματα στον ροδομάγουλο γεροντάκο

Χιλιάδες και φέτος τα γράμματα στον ροδομάγουλο γεροντάκο

Ειδικό κουτί στα ΕΛΤΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Άγιε Βασίλη θα ήθελα να μου φέρεις φέτος ένα μεγάλο φορτηγό και να προσέχεις τον μπαμπά μου, τη μαμά μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου».

Κάπως έτσι ξεκινούν όλα τα γράμματα που στέλνουν οι μικροί μας φίλοι τις ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά στον ροδομάγουλο γεροντάκο με την κόκκινη στολή, τον Άγιο Βασίλη.

Ο μύθος αυτός παραμένει ολοζώντανος κατά το πέρασμα των χρόνων, έτσι για να θυμίζει σε όλους ότι σ’αυτό το μέρος που λέγεται γη, υπάρχει κάποιος που νοιάζεται για τον καθένα ξεχωριστά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συνδεδεμένος με τα δώρα, τη χαρά, την ελπίδα.

Ένας Άγιος που είναι σε όλους αγαπητός! Κάθε χρόνο αμέτρητα είναι τα γράμματα που συγκεντρώνονται στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων και έχουν προορισμό τη μακρινή χώρα του Άη-Βασίλη.

Τα ΕΛΤΑ, όπως και πέρυσι έχουν τοποθετήσει σε όλα τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας, αλλά και της Κρήτης, ειδικό κουτί για τα μικρά παιδιά, ώστε να ρίχνουν μέσα σ’αυτό τα γράμματα τους για τον Άγιο Βασίλη.

Οι υπάλληλοι του Τομέα Επικοινωνίας των ΕΛΤΑ έχουν τη χαρά κάθε χρόνο να διαβάζουν τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων και να γίνονται ξανά παιδιά μέσα από τις σκέψεις τους.

Τα γράμματα καταλήγουν στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ στην Αθήνα, όπου από εκεί οι υπάλληλοι στέλνουν τις απαντήσεις σε όλα τα παιδιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση