HomeΣΠΟΡΑναγέννηση Κισσαμικός 0-1

Αναγέννηση Κισσαμικός 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με… φόρα από την απρόσμενη, γι’ αυτό και σπουδαία, πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος ο Κισσαμικός πέρασε νικηφόρα (0-1) από την Καρδίτσα στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 6ηςαγωνιστικής της Football League.

Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς ήττα (3 νίκες – 1 ισοπαλία) σε όλες τις διοργανώσουν και δείχνουν ν’ αφήνουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν με ένα βαθμό στην πρώτη τετράδα αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και δύσκολο πρόγραμμα.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ πριν από τη συμπλήρωσε 20’ αγώνα και στη συνέχεια παραχώρησε χώρο στον αντίπαλο, ελέγχοντας ωστόσο το ρυθμό.

Με τους γηπεδούχους να προωθούνται όλο και περισσότερο όσο κυλούσε ο χρόνος, ο Κισσαμικός βρήκε κενό χώρο και απείλησε με γρήγορες αντεπιθέσεις προς το τέλος αλλά οι παίκτες του ήταν άστοχοι.

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Καρδίτσας έδειξε να αιφνιδιάζεται από το γκολ που δέχτηκε και πίεσε ανορθόδοξα, ενώ στη σπουδαιότερη καλή στιγμή της στο 32’, το οριζόντιο δοκάρι έσωσε τους φιλοξενούμενους σε πολύ επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Μπλέντι.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 19’ ο Θέος, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μαρτίνεζ. Ο επιθετικός των Κρητικών ξεπετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας των Θεσσαλών, απέφυγε και τον Πρίφτη και πλάσαρε στην άδεια εστία για το 0-1.

Στους πανηγυρισμούς δημιουργήθηκε ένταση, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι στη φάση του γκολ οι παίκτες του Κισσαμικού δεν τήρησαν το fair play.

Διαιτητής της αναμέτρηση ήταν ο Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) και βοηθοί οι Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μίσσας (Τρικάλων).

Κίτρινες: 20’ Κισκαμπάνης – 57’ Γκούμας 76’ Τσερκέζος.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Ντιατά (80’ Ξέρας), Μπιτέλης (63’ Ελ Σαγιέντ), Ντάνκουα (46’ Τζέκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Τσεκρέζος, Μάντζης (69’ Βλάχος), Παντελάκης, Μαρτίνεζ (90’ Αντωνιάδης), Θέος (81’ Κουρελάς), Ν’Γκουέμ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση