HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Κηφισιά 2-1

Εργοτέλης Κηφισιά 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κι αν είχε τον έλεγχο κατά την περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά ο Εργοτέλης;

Η κρητική ομάδα χρειάστηκε το… buzzer beater του Λεά, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι, για να πάρει τη νίκη επί των φιλοξενούμενων το απόγευμα της Κυριακής  για τη 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και δημιούργησαν φάσεις από νωρίς. Στο 6′ ο Παναγιωτόπουλος πέρασε στην περιοχή, αλλά δεν νίκησε με το πλασέ του τον Στεφανάκο.

Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, πέρασαν στην αντεπίθεση και στο 14′ ο Λεάλ πάσαρε στον Κοιλιάρα, ο οποίος με μια εξαιρετική «λόμπα» πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Γουμάγια και βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε το γκολ, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να τη δημιουργεί στο 44′, όταν το μακρινό φάουλ του Τεγούση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και μετά την είσοδο του Φαρινόλα στο 54′, οι ισορροπίες άλλαξαν.

Ο έμπειρος επιθετικός της αθηναϊκής ομάδας «πονοκεφάλιασε» τους γηπεδούχους από τα πρώτα πέντε λεπτά του στο χορτάρι, καθώς έπειτα από σέντρα του Χαϊκάλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά κάνοντας το 1-1 (59′).

Ο Εργοτέλης έψαξε το γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων για να λυτρωθεί.

Ο Τεγούσης ανέτρεψε τον Καϊμακαμούδη τη στιγμή που ήταν έτοιμος να σουτάρει από καλή θέση, ο διαιτητής Τσαγκαράκης σφύριξε πέναλτι και ο Λεάλ έκανε το 2-1 από τα 11 μέτρα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς (75’ Καϊμακαμούδης) , Δημήτρης, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης, Κοιλιάρας, Γκοτσούλιας (68’ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (68’ Καλέ).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Σάμιος (54’ Φαρινόλα), Κυριαζής (84’ Σπηλιωνάκης), Παναγιωτόπουλος, Χαϊκάλης (75’ Καρβουνίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση