HomeHL-SportsΗρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ηρακλής θα πανηγύριζε δεύτερη σερί νίκη στο «Καυτανζόγλειο», αν ο Μπέρτος δεν ισοφάριζε στο 89′ (1-1) και ο Ντοναρούμα δεν έκανε διπλή επέμβαση στο 96′.

Η απρόβλεπτη εξέλιξη του αγώνα στο Καυτανζόγλειο αφήνει με το παράπονο τον Ηρακλή. Διότι με το δοκάρι του Λεοζίνιο στο 74′, το γκολ του Κυριακίδη στο 76′ και τη διπλή χαμένη ευκαιρία στο 96′ δημιούργησε την εντύπωση πως το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν άδικο.

Αλήθεια είναι πως μετά το 65′ ο «Γηραιός» ήταν πιο φρέσκος, με περισσότερο πάθος και διάθεση να κυνηγήσει τη νίκη.

Ο Αστέρας όμως «έκλεψε» το 1-1 και έφυγε με το βαθμό από τη Θεσσαλονίκη. Αφενός γιατί ο Χουάντερσον έκανε κακό υπολογισμό και ο Μπέρτος (με το δεύτερο γκολ καριέρας σε αυτό το γήπεδο) ισοφάρισε με το… στήθος στο 89′.

Αφετέρου γιατί ο Ντοναρούμα, με τη διπλή επέμβαση στην τελευταία φάση του ματς και τη γενικότερη παρουσία του στον αγώνα, αποτέλεσε ηρωική μορφή για τους Αρκάδες.

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου είχε την κατοχή της μπάλας και διπλάσιες τελικές μέχρι το 70′. Της έλειπε όμως η ένταση και η διάρκεια για να ρίξει στο καναβάτσο έναν αντίπαλο που αντέχει τα χτυπήματα και στέκεται στα πόδια της παρά τα εσωτερικά ζητήματα.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που λίγο έλειψε να χάσει. Κι αν δεν ήταν ο Ιταλός γκολκίπερ, που έσωσε άλλες τρεις-τέσσερις φορές τον Αστέρα, θα είχε συμβεί.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Ρούσσος, Ζιαμπάρης, Κούρος (68′ Αγγελόπουλος), Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (87′ Βοσνακίδης), Μοντέιρο (75′ Πασάς), Περόνε

Αστέρας: Ντοναρούμα, Ίγκορ, Μπέρτος, Χαμντανί, Γιαννούλης, Δημούτσος (70′ Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς (83′ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα, Τσιλιανίδης (61′ Φαρίνα), Καλτσάς, Ιωαννίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση