HomeHL-SportsΛεβαδειακός-Πανιώνιος 1-4

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Πανιώνιος το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό.

Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν σαν σίφουνας την Κυριακή από τη Λιβαδειά, συντρίβοντας με 4-1 τους Βοιωτούς, , για την 15η αγωνιστική της Super League.

 Για τους φιλοξενούμενους, που με αυτό το «τρίποντο» αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σκόραραν οι Ρισβάνης (36΄), Κόρμπος (44΄), Μασούντ (50΄) και Μπεν (65΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γιαννιώτης (43΄).

Ο Πανιώνιος από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη. Πίεσε περισσότερο, κυνήγησε το γκολ και γενικότερα επέβαλε τον ρυθμό του. Στο 36’ μάλιστα άνοιξε το σκορ. Ο Φούντας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρισβάνης έπιασε την σκαστή κεφαλιά κι έκανε το 1-0.

Ο Λεβαδειακός ξύπνησε με το γκολ που δέχτηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43’ ο Γιακουμάκης από κοντά έκανε το 1-1. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς, όμως, δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο επόμενο λεπτό. Ο Μπεν είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Κόρμπος σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα κι έκανε το 2-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι μόνο ο Πανιώνιος απειλούσε και δεν άργησε να ανταμειφθεί για την πίεση που άσκησε. Σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Φούντας τροφοδότησε τον Μασούντ κι αυτός αμαρκάριστος έκανε το 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 65’ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στα λεπτά που απέμειναν ο Πανιώνιος κατέβασε ταχύτητα, αλλά ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης)

Κάρτες: Τριποστέρης, Ζεζίνιο

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Καραχάλιος (57’ Καψάσκης ), Καλτσάς (57’ Μάγκας), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Καραχάλιος, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο (74’ Μασούρας), Γιακουμάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση