Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν οι αγρότες στις πολιτικές της κυβέρνησης για την υπερφορόγηση που έχει υποστεί οι κλάδος τους τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την απόφαση που πήραν οι αγρότες, αμέσως μετά τις γιορτές, αναμένεται να κόψουν την Ελλάδα στα… δύο!

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Λάρισα από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων οι αγρότες αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση με μπλόκα σε επιλεγμένους στρατηγικούς κόμβους σε όλη την χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν και η συμμετοχή – στην σύσκεψη – από τους Κρητικούς αγρότες που αυτές τις μέρες βγάζουν το σχέδιο για τα μπλόκα που θα στήσουν σε όλο το νησί στις 23 Ιανουαρίου.

Οι κινητοποιήσεις, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το συντονιστικό, θα είναι διαρκείας!

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της σύσκεψη εκδόθηκε και ψήφισμα όπου αναφέρονται και οι αποφάσεις που πάρθηκαν από τους αγρότες.

«Στη σύσκεψη, ομόφωνα, αποφασίσαμε:

1ον: Μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, τις Επιτροπές Αγώνα και των Μπλόκων να οργανώσουμε αμέσως – θα συνεχίσουμε και μέσα στις γιορτές – καθημερινές περιοδείες, συσκέψεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις στα χωριά, αλλά και στις πόλεις, να έλθουμε σε άμεση επαφή με τους αγρότες, τους άλλους εργαζόμενους, όλο το λαό, ενημερώνοντας όλους για τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα του αγώνα μας και καλώντας τους να συμπαραταχθούν μαζί μας.

2ον: Στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα μας με πανελλαδικό συντονισμό και συγχρονισμό των κινητοποιήσεων, να στήσουμε ισχυρά μπλόκα σε επιλεγμένα, κεντρικά σημεία της χώρας, στις 23 Γενάρη 2017.

Καλούμε όλους τους αγρότες να μπουν, αποφασιστικά, στη μάχη. Απ’ αυτόν τον αγώνα επιβίωσης δεν πρέπει να λείψει κανείς.»

Δείτε εδώ αναλυτικά τι αναφέρει το ψήφισμα των αγροτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση