HomeHL-SportsΚέρκυρα ΠΑΟΚ 0-5

Κέρκυρα ΠΑΟΚ 0-5

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας το Σάββατο από την Κέρκυρα, συντρίβοντας με 5-0 την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο δικέφαλος προηγήθηκε με το… καλημέρα με αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου, ενώ οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς διπλασίασαν με τον Μπίσεσβαρ στο 23΄,

Ακολούθησαν δύο γκολ του Κάμπος (33΄, 58΄) και το σκορ πήρε την τελική μορφή του με αυτογκόλ του Ιωάννου στο 61΄, όταν η μπάλα βρήκε στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Μάτος, με την μπάλα να έχει κατεύθυνση παράλληλα προς την εστία.  Για τους «Φαίακες» ήταν η βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στη Super League.

Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης έκανε επίδειξη δύναμης και με το γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε 48 δεύτερα μετά την έναρξη, με αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου έβαλε τις βάσεις μιάς εύκολης και μεγάλης νίκης.

Μετα το γκολ αυτό ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης και ως το τέλος του ημιχρόνου είχε διασφαλίσει τη νίκη με τα γκολ των Μπίσεσβαρ και Κάμπος. Το γκολ του Μπίσεσβαρ ήταν το ωραιότερο από τα πέντε των Θεσσαλονικέων αφού βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη.

Ως την λήξη του ημιχρόνου ο υπερέχων ολοσχερώς ΠΑΟΚ είχε και άλλες καλές ευκαιρίες αλλά οι Ροντρίγκες και Αθανασιάδης ήταν άστοχοι. Μάλιστα ο τελευταίος έχασε και πέναλτι στο 33′ όταν ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το χλιαρό σουτ του αρχηγού του ΠΑΟΚ που όμως στην επιστροφή ο Κάμπος μετέτρεψε σε γκολ για να κάνει το 0-3. Δευτερόλεπτα πριν το γκολ αυτό ο Μπίσεσβαρ είχε σουτ στο δοκάρι της Κέρκυρας.

Στην επανάληψη και μετά το 60′ ο ΠΑΟΚ μείωσε τον ρυθμό του αφού το παιχνίδι είχε κριθεί από κάθε άποψη. Στο 58’, πάλι ο Κάμπος σκόραρε.

Ο Ανγκολέζος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή σημαδεύοντας τη δεξιά γωνία του Κουτζαβασίλη για το 0-4. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μάτος με κεφαλιά σε κόρνερ του Ροντρίγκες, κέρδισε την μπάλα που βρήκε το κεφάλι του Ιωάννου, άλλαξε πορεία και πήγε για πέμπτη φορά στα δίχτυα της Κέρκυρας.

Ο νικητής έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση και κονιορτοποίησε την επτανησιακή ομάδα, που γνώρισε την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας της.

Από τους παίκτες του οι σκόρερ Κάμπος, Μπίσεσβαρ αλλά και οι Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας και Τσίμιροτ είχαν την καλύτερη παρουσία.H Κέρκυρα αιφνιδιασμένη από το ξεκίνημα του αγώνα με το γκολ που δέχτηκε από το λάθος του Ανδρεόπουλου, παρασύρθηκε από τον αντίπαλό της και δεν απέφυγε την βαριά ήττα.

Κίτρινες: Ανδρεόπουλος – Κίτσιου

Κέρκυρα:
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (64′ Γεωργακόπουλος), Σπινούλας, Κοντός, Ανδρεόπουλος (74′ Αντιλέου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (77′ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ.

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Λέοβατς (62′ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46′ Μαλεζάς), Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (73′ Περέιρα), Αθανασιάδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση