HomeHL-9Ο Αη Βασίλης ήρθε και φέτος για τα παιδιά των δημοσιογράφων

Ο Αη Βασίλης ήρθε και φέτος για τα παιδιά των δημοσιογράφων

Με μουσική, παιχνίδια και πολλά δώρα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι ένας θεσμός, ιδιαίτερα επιτυχημένος, που διαρκεί εδώ και δεκαετίες. Ο λόγος για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ στο πλαίσιο της οποίας, οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου, προσφέρουν στα παιδιά τους ώρες ξεγνοιασιάς και κεφιού, με πολύ μουσική, παιχνίδια, δώρα από τον Άγιο Βασίλη που ξετρελαίνει τους μικρούς πρωταγωνιστές και φυσικά … δημοσιογραφικά πηγαδάκια, που δεν μπορούν να λείψουν από καμία συνάντηση του κλάδου.

Στις 11:00 το πρωί οι δημοσιογράφοι και τα παιδιά τους άρχισαν να καταφθάνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου όπου διεξήχθη και φέτος η γιορτή, όπου τους περίμεναν κεράσματα και ζεστός καφές, λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν σήμερα στο Ηράκλειο.

Ο κλόουν Τσιχλόφουσκας είχε επιστρατευθεί για τη διασκέδαση των παιδιών με πολύχρωμα μπαλόνια και ομαδικά παιχνίδια, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα νέα μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας του Ηρακλείου, κάποια από τα οποία έκαναν μάλιστα και την … πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, καθώς στον δημοσιογραφικό κλάδο του Ηρακλείου παρατηρείται τους τελευταίους μήνες ένα εντυπωσιακό baby boom.

Στη συνέχεια η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου καθήλωσε μικρούς και μεγάλους, καθώς οι μουσικοί της απέδωσαν με τον δικό τους εξαιρετικό τρόπο χριστουγεννιάτικες συνθέσεις και κάλαντα.

Η γιορτή κορυφώθηκε με την έλευση του Αγίου Βασίλη, αγαπημένη στιγμή των παιδιών, που μοίρασε τα δώρα, παιχνίδια και βιβλία, τα οποία προσφέρουν – όπως συμβαίνει κάθε χρόνο – η ΕΣΗΕΠΗΝ και το ΤΕΑΣ.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα Χριστούγεννα, με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση