HomeHL-SportsΤα Αθλητικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για τους Κορυφαίους του Αθλητισμού τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Τα Αθλητικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για τους Κορυφαίους του Αθλητισμού τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου υποδέχεται τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), στις 18.30, τους Κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2016, στην καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Βράβευσης που διανύει πλέον τον 63ο χρόνο από τη θέσπισή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ΠΣΑΤ, που τον ευχαριστεί θερμά γι αυτό.

Η Γιορτή θα μεταδοθεί απευθείας ζωντανά τηλεοπτικά από το Novasports2HD, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV), καθώς και από την ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ. Θα υπάρχει δε κωδικός διαθέσιμος για κάθε ενδιαφερόμενη ιστοσελίδα, προκειμένου να μεταδώσει μέσω web streaming τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2016. Επίσης, θα μεταδοθεί απευθείας ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν οι Κορυφαίοι Αθλητές, Αθλήτριες, Ομάδες, Προπονητές, όπως προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών – μελών του Συνδέσμου, καθώς επίσης προσωπικότητες του Αθλητισμού και της Κοινωνίας, Αθλητές και Αθλήτριες για το Ήθος, την Προσφορά και το Ταλέντο τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι 3άδες των Υποψήφιων Νικητών/τριών, με αλφαβητική σειρά, είναι:

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ:  ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος (Μαραθώνια Κολύμβηση), ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ Λευτέρης (Ενόργανη Γυμναστική), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Κώστας (Στίβος)

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ: ΚΟΡΑΚΑΚΗ Άννα (Σκοποβολή), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Βούλα (Στίβος), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Στίβος)

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ, « 470» ΑΝΔΡΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ (Μάντης Παναγιώτης, Καγιαλής Παύλος), «TORNADO»  ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ (Πασχαλίδης Ιορδάνης, Τριγκώνης Κώστας)

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος (Μαραθώνια Κολύμβηση), ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ Τάσος (Σκοποβολή), ΡΑΦΤΗΣ Δημήτρης (Ενόργανη Γυμναστική)

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Θανάσης (Στίβος), ΜΑΜΑΛΟΣ Παύλος (Αρση βαρών), ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα (Στίβος), ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξάνδρα (Κολύμβηση), ΤΣΑΚΩΝΑ Μαρία (Κολύμβηση)

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ:  ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC3 ΜΠΟΤΣΙΑ (Ντέντα Άννα, Πανανός Νίκος, Πολυχρονίδης Γρηγόρης), ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΑΘΗΣ (Ντούνης Βασίλης, Πυλαρινός Γεράσιμος, Τριανταφύλλου Πάνος), TANDEM ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (Χαλκιαδάκη Αδαμαντία, Μηλάκη Ηρώ).

invitation-psat-gala-2016 ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

Με βάση αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ, στην Εκδήλωση, θα τιμηθούν επίσης με τα ακόλουθα Έπαθλα και Διακρίσεις:

 

  1. ΕΠΑΘΛΟ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»: ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος
  2. ΕΠΑΘΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΜΠΙΚΟΦ Μάνια και ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ Μάριος
  3. ΕΠΑΘΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΗΘΟΥΣ: Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ)
  4. ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ: ΚΑΡΑΛΗΣ Εμμανουήλ (Στίβος) & ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ Στέφανος (Τένις)
  5. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο, Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2016, με την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας (Ποδόσφαιρο)
  6. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: ΙΤΟΥΔΗΣ Δημήτρης, Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2016, με την Ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μπάσκετ)
  7. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ: ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα (Αθλήτρια Τένις)
  8. ΜΑΧΗΤΗΣ ΖΩΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ Απόστολος (Πρεσβευτής Συλλόγου «Ελπίδα»)

Ο ΠΣΑΤ, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα τιμήσει επίσης την κυρία Μαριάννα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, για την πολύπλευρη κοινωνική δράση και προσφορά της.

Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Stoiximan.gr.

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης τα κανάλια Novasports.

Χορηγός της εκδήλωσης η αεροπορική εταιρεία AEGEAN.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Σημείωση: Το πρακτορείο «IN TIME» έχει αναλάβει τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Οι υπόλοιποι φωτορεπόρτερ, που θα είναι παρόντες, παρακαλούνται να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (τηλεφακούς κ.α.)

    Από τον ΠΣΑΤ