Στους δρόμους κατεβαίνουν για άλλη μια φορά γονείς, καθηγητές και μαθητές του “πολύπαθου” Καπετανάκειου, υψώνοντας τη φωνή τους και διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για το δικό τους σχολείο.

Τα μέλη των συλλόγων γονέων του 1ου Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου, καθηγητές και μαθητές κλείνουν στη 1 μετά το μεσημέρι το σχολείο και πραγματοποιούν πορεία προς την Περιφέρεια Κρήτης.

Όλοι μαζί είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν οριστικές λύσεις για το κτιριακό ζήτημα, που ταλανίζει το σχολικό συγκρότημα τα τελευταία χρόνια, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση τους.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

“Δηλώνουμε πως είναι όλοι υπεύθυνοι για τη τραγική κατάσταση, στην οποία σπουδάζουν τα παιδιά μας. Κυβέρνηση, δήμος, περιφέρεια, διεύθυνση εκπαίδευσης! Τόσα χρόνια αντί να παλεύουν ποιός θα κάνει πιό καλά τη δουλειά του,συναγωνίζονται στις ψεύτικες υποσχέσεις και την παραπλάνηση.

Κάθε εβδομάδα, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, ‘τελειώνει΄ το θέμα και φτάσαμε Χριστούγεννα.

Το γιοφύρι της Άρτας στέλνει περήφανο χαιρετισμό στο Καπετανάκειο… Φτάσαμε σε σημείο βουλευτές που είναι ή ήταν στη κυβέρνηση να δηλώνουν ενδιαφέρον και συμπαράσταση, ενώ οι ίδιοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων!!!!!

Δηλώνουμε πως η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η ανοχή τελείωσε. Από εδώ και πέρα θα μας βρίσκουν απέναντι τους πιο αποφασιστικά και πιο δυναμικά.

Καλούμε όλους τους γονείς την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 13.00 το μεσημέρι στο Καπετανάκειο, όλους τους Ηρακλειώτες, που πέρασαν τα μαθητικά τους χρόνια στο ιστορικό αυτό σχολείο, να είναι μαζί μας, κάθε κάτοικο αυτής της πόλης να συμπαρασταθεί στον αγώνα να σώσουμε ένα σχολείο”.

Διαφήμιση