HomeHL-9Σε κλοιό… τσουχτερού κρύου η Κρήτη τα επόμενα 24ωρα

Σε κλοιό… τσουχτερού κρύου η Κρήτη τα επόμενα 24ωρα

Παρασκευή και Σάββατο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα “δόντια” του αναμένεται να δείξει σε όλους τους Κρητικούς ο καιρός τα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς ο υδράργυρος θα κάνει “βουτιά” ακόμη και 6 βαθμούς Κελσίου στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι ψυχρές μάζες που θα έρθουν στη χώρα μας, αρχικά θα επηρεάσουν τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια την Κρήτη, με τη μέγιστη θερμοκρασία, κυρίως το Σάββατο, να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα σήμερα θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά, ενώ θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 5-6 μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου. Ιδιαίτερα τσουχτερό θα είναι το κρύο, το Σάββατο, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, καθώς θα πνέουν βόρειοι άνεμοι ενισχυμένοι, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ψυχρή.

Το θερμόμετρο μετά βίας θα δείξει 8 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο σε αρκετές περιοχές να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις.

Το ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή με τις χαμηλές θερμοκρασίες να κάνουν και πάλι αισθητή την “παρουσία” τους σε ολόκληρο το νησί. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση