HomeΣΠΟΡΠΑΣ Γιάννινα Καλλονή 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα Καλλονή 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνετη νίκη με 3-1 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την Καλλονή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετούς νέους παίκτες στις ενδεκάδες τους αφού το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία. Ο μεν ΠΑΣ Γιάνινα είχε ήδη περάσει στους «16» ως πρώτος από τον 4ο όμιλο, η δε Καλλονή χωρίς βαθμό δεν είχε ελπίδες πρόκρισης.

Αυτό όμως δεν επηρέασε τις δύο ομάδες που γενικά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν τρεις φορές. Το 0-1 έγινε μόλις στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ από το Γιάκο, το 0-2 στο 42΄ με κεφαλιά του Γαρουφαλιά και το 0-3 στο 61΄ με επίσης κεφαλιά του Σκόνδρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83΄ με πλασέ του Τριανταφύλλου.

 ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Τζελίδης, Σάββα, Ποζατζίδης, Αποστόλου, Γιουκαρής (55′ Γιώργου), Χιντασέλι (74′ Γκαμάγκας), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης (67′ Τριανταφύλλου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος (66′ Μασούρας), Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Δώνης, Καρανίκας, Νικολιάς, Φερφελής, Γιάκος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 9 (5-1)

2. Ξάνθη 4 (4-3)

3. Αγροτικός Αστέρας 4 (3-3)

4. Καλλονή 0 (3-8)

Διαφήμιση
Διαφήμιση