HomeΕΛΛΑΔΑΜαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Οι δανειστές σπρώχνουν την κυβέρνηση σε εκλογές

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Οι δανειστές σπρώχνουν την κυβέρνηση σε εκλογές

Αποστάσεις από Ζουράρι, Παρασκευόπουλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρά το ότι η ίδια δεν βλέπει εκλογές, σημείωσε ότι υπάρχει προς αυτή την κατεύθυνση μια προσπάθεια από το εξωτερικό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, σημείωσε μεταξύ άλλων πως ίσως υπάρχει μια προσπάθεια να πιέσουν μια κυβέρνηση που έχει θετικό πρόσημο στην κατεύθυνση των εκλογών.

Δεν είναι σωστό όμως οι Ευρωπαίοι να παρεμβαίνουν στο εσωτερικό κάθε χώρας. Η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά πήρε αποστάσεις από τα λεγόμενα του κ. Κ. Ζουράρι, λέγοντας πως «ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος σούι γκένερις, έχει τη δική του άποψη, αλλά δεν θεωρώ ότι είχε κακή πρόθεση για αυτό που είπε για τα νησιά – τα οποία εγώ πάντως δεν θα τα έλεγα».

Ταυτόχρονα, σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις των κ.κ. Τσιρώνη και Παρασκευόπουλου για τη σημαία, ανέφερε ότι όσοι συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση θα πρέπει να προσέχουν τι λένε και να μην εκφράζουν προσωπικές απόψεις. «Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και ενωμένοι αυτές τις δύσκολες ώρες», είπε και κατέληξε λέγοντας πως «η ΝΔ είναι εκτεθειμένη που δεν βοηθά την κυβέρνηση στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει για τη βοήθεια των κοινωνικά αδύνατων ανθρώπων».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση