HomeHL-SportsΗλυσιακός Ατσαλένιο 1-3

Ηλυσιακός Ατσαλένιο 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Ατσαλένιου νίκησε 3-1 τον Ηλυσιακό και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής – Με καθυστέρηση μισής ώρας η έναρξη

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τάσο Τριανταφύλλου, ο ΠΟΑ επικράτησε 3-1 του Ηλυσιακού στο Δημοτικό Στάδιο του Ζωγράφου, την Τετάρτη, και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση άρχισε με ημίωρη καθυστέρηση λόγω έλλειψης γιατρού, ενώ οι ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν να κάνουν προθέρμανση και δεύτερη φορά.

Ο Ηλυσιακός προηγήθηκε στο φινάλε του α’ ημιχρόνου με τον Φλέγγα, όμως ο ΠΟΑ «χτύπησε» τρεις φορές με τον Τριανταφύλλου στο β’ μέρος.

Ο έμπειρος επιθετικός ευστόχησε στο 52’ και το 61’ σε εκτελέσεις πέναλτι, ενώ στο 67’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ωραία προσποίηση και σουτ.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος του Ατσαλένιου πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρόδο στις 21 Δεκεμβρίου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Γραμμάτικας, Ρόππας (71′ Μάλτσι), Κωνσταντόπουλος, Παϊκόπουλος, Φλέγγας (64′ Σαμιώτης), Ρέββας, Τσίνιας, Ξαγοράρης, Γεωργακόπουλος, Κάλφας (74′ Βουτσιώτης).

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (68′ Σακλαμάκης), Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου (68′ Μπουτσάκης), Πετράς, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου (82′ Ντραγκόντι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση