HomeΕΛΛΑΔΑΚούγιας: Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την επίθεση με καλάσνικοφ

Κούγιας: Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την επίθεση με καλάσνικοφ

4 οι κουκουλοφόροι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση στο κτίριο της βιοτεχνίας αλλαντικών «Υφαντής», καθώς πυροβολήθηκαν ο αδερφός του ιδρυτή της εταιρίας και ο γιος του ιδρυτή της.

Ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας Αλέξης Κούγιας με δήλωση του ανέλυσε το περιστατικό με την ένοπλη ληστεία, ενώ τόνισε ότι οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την επίθεση των 4 κουκουλοφόρων.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Υπό την ιδιότητα του νομικού συμβούλου της εταιρείας επεξεργασίας αλλαντικών και κρέατος «Α & Χ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ» επιθυμώ να κάνω την εξής δήλωση:

Σήμερα, περί ώρα 15.00, τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ στην Κηφισιά και, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, διέπραξαν το αδίκημα της ένοπλης ληστείας.

Κατά τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας πυροβόλησαν με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας εις βάρος του ιδρυτού και Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλεξίου Υφαντή, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατά του Αντιπροέδρου της εταιρείας και αδελφού του ιδρυτού, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο σφαίρες στα πόδια, και κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και υιού του ιδρυτού, Κωνσταντίνου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια σφαίρα στο αριστερό πόδι.

Οι τραυματίες ευρίσκονται εκτός κινδύνου.

Η λεία των ληστών ήταν 50.000€.

Η διάπραξη των εγκλημάτων βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας και όλο το υλικό της βιντεοσκοπήσεως έχει παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί και την αστυνομική προανάκριση.

Οι δράστες καταζητούνται».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση