HomeΣΠΟΡΕκτός Κυπέλλου ο Εργοτέλης!

Εκτός Κυπέλλου ο Εργοτέλης!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ήττα-αποκλεισμός που στην ουσία έπληξε το όποιο κύρος έχει ένας επίσημος αγώνας, καθώς στην ουσία δεν ήταν στις προτεραιότητες του Εργοτέλη, καθώς θα τον έβαζε σε… έξοδα και βεβαρημένο πρόγραμμα ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος που έχει για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, παρά το πολικό ψύχος που επικρατούσε στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης ξεκίνησε… ζεστός και άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν στο 7’ και στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Πολυχρονάκης από αριστερά έστρωσε στον Καϊμακαμούδη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Καλδέλης, στην επαναφορά από δεξιά γέμισε και πάλι στην περιοχή ο Μπουρασβίλι και πάλι για τον Καϊμακαμούδη, ο οποίος αυτή τη φορά «βρήκε» δίχτυα, σημειώνοντας το 1-0.

Στο 12’ οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους, όμως το κοντινό πλασέ του Μανουσάκη κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι του Καλδέλη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έδειξαν να επηρεάζονται από το γρήγορο γκολ και προσπαθούσαν με ανοικτό επιθετικό ποδόσφαιρο να φτάσουν στην περιοχή του Εργοτέλη. Στο 20’ μάλιστα και σε μια ωραία αντεπίθεση ο Σπηλιωτάκης έβγαλε μόνο του τον Μουσταφίδη, με τον Βασιλειάδη όμως να μπλοκάρει.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Μανουσάκης «απάντησε» όταν έκλεψε τη μπάλα και πέρασε στην περιοχή της αθηναϊκής ομάδας με το πλασέ του όμως να περνά σύριζα άουτ. Οι επιθετικές διαθέσεις της Κηφισιάς, έφεραν το επιθυμητό για αυτήν αποτέλεσμα στο 30’, όταν ο Παναγιωτόπουλος τροφοδότησε έξυπνα στον Καρβουνίδη και αυτός χωρίς πρόβλημα πλάσαρε για να ισοφαρίσει 1-1.

Καλή φάση για την ανατροπή για την Κηφισιά χάθηκε στο 41’, όταν έπειτα από σουτ του Καρβουνίδη μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Σπηλιωτάκη και κατέληξε λίγο άουτ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το ισόπαλο 1-1.

Η Κηφισιά έφτασε κοντά και πάλι στο να πάρει το προβάδισμα στο 51’, με τον Παναγιωτόπουλο να πασάρει στον Καρβουνίδη, με τον Βασιλειάδη όμως να μπλοκάρει.

Εξίσου εντυπωσιακή εκ μέρους του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ήταν και η επέμβασή του στο 58’ μετά από σουτ και πάλι του Καρβουνίδη.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του βρέθηκε «μια ανάσα» από τα πάρει τα ηνία στο σκορ, όμως ο Πόι στο 72’ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, νικήθηκε στο σουτ που έκανε από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς. Δύο λεπτά αργότερα ο Μανουσάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Κοιλιάρα, όμως η μπάλα… κατά λάθος κτύπησε στον Καϊμακαμούδη που ήταν οφ σάιντ και έτσι το τέρμα ακυρώθηκε…

Και ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα οδηγούνταν στην παράταση, ήρθε η φάση του 86’ όταν συνδυάστηκαν οι δύο αλλαγές του Μαυρομάτη, με τον Χαϊκάλη να βρίσκει τον Φαρινόλα και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε την ολική ανατροπή για την Κηφισιά και το 1-2, με την αθηναϊκή ομάδα να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και τον Εργοτέλη να στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Ν. Ουσταμπασίδης): Βασιλειάδης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης (46’ λ.τ. Κολόκας), Δημήτρης, Βογιατζής, Τσουμάγκας (64’ Γκοτσούλιας), Κοιλιάρας, Καϊμακαμούδης, Μανουσάκης, Λυδάκης (46’ Πόι).

ΑΕ Κηφισιά (Μ. Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Καρβουνίδης (69’ Χαϊκάλης), Κυριαζής (60’ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτάκης (83’ Σάμιος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση