HomeHL-SportsΟι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το όραμα για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το όραμα για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το όραμα για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, όπως διεφάνη στην συνάντηση, που έγινε την Τρίτη  το βράδυ στο ξενοδοχείο GALAXY.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάλεσε τους μετόχους της ΠΑΕ, σε μια εσωτερική συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα, η οποία κράτησε πάνω απο δυο ώρες και σε αυτήν οι μέτοχοι τόνισαν ότι θα συμμετάσχουν στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (300 χιλ. ευρώ), βάζοντας ξανά στο χέρι στην τσέπη, σε μια προσπάθεια να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια του ΟΦΗ για άμεση επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Παράλληλα και άλλοι επιχειρηματίες απο το περιβάλλον των μετόχων του ΟΦΗ, θα έρθουν κοντά στην προσπάθεια που γίνεται και η οποία γίνεται με πολύ προσεκτική οικονομική διαχείριση, πολύ μακριά απο τα λάθη του παρελθόντος.

Οι μέτοχοι ενημερώθηκαν για όλα τα τρέχοντας ζητήματα της ομάδας (οικονομικά, αγωνιστικά, εμπορικά) και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και της διοίκησης του.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρεται για τη συνάντηση ότι:
«Στο ξενοδοχείο GALAXY έγινε την Τρίτη  η καθιερωμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την ιδιαιτερότητα, ότι αυτή τη φορά η συνεδρίαση έγινε παρουσία των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στους οποίους και έγινε μια αναλυτική ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, όπως η αγωνιστική της πορεία στο πρωτάθλημα της Football league, τα οικονομικά θέματα με αφορμή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 300 χιλ. ευρώ που έχει προκηρυχθεί και άλλα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, όπως η μπουτίκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που θα γίνει στο TAΛΩΣ ΠΛΑΖΑ.

Οι μέτοχοι του ΟΦΗ εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, για την προσπάθεια που κάνει, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που όλοι επιθυμούν, στην Σούπερ Λίγκ.

Ακόμη, εκφράστηκε η ικανοποίηση των μετόχων, για την προσεκτική οικονομική διαχείριση που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ, που είναι πολύ μακρυά απο τα λάθη του παρελθόντος.

Απο τα πιο σημαντικά σημεία της συνάντησης, ήταν το γεγονός ότι οι μέτοχοι του ΟΦΗ θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που έχει ήδη προκηρυχθεί (300 χιλ. ευρώ), με σκοπό ο ΟΦΗ, να συνεχίσει την προσπάθεια του, ακόμα πιο δυνατός οικονομικά.
Παράληλα, στην αύξηση θα συμμετάσχουν και άλλοι μέτοχοι-επιχειρηματίες, που θέλουν να βρεθούν κοντά στη προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, ενημέρωσε τους μετόχους για αγωνιστικά θέματα της ομάδας και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το Νίκο Νιόπλια, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ΟΦΗ τον Ιανουάριο και να μπορέσει να διεκδικηθεί με ακόμη καλύτερες προυποθέσεις ο στόχος της ανόδου.
Στόχος του ΟΦΗ είναι να ξεφύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απο την κατηγορία που βρίσκεται και να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Ετσι θα πιάσουν τόπο τα χρήματα που έχουν δαπανήσει οι μέτοχοι του ΟΦΗ πέρσι και φέτος και θα συνεχίσουν να το κάνουν, για το όραμα που έχουν να δουν τον ΟΦΗ ξανά στην μεγάλη κατηγορία.

Στην προσπάθεια αυτή, οι μέτοχοι του ΟΦΗ, καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και τους επιχειρηματίες της πόλης, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, όπως μπορούν. Απο την αγορά ενός απλού εισιτηρίου, μέχρι ενός εισιτηρίου διαρκείας ή μετοχών.

«Ελάτε, κοντά στην ομάδα για να την επαναφέρουμε, εκεί που ονειρευόμαστε» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, προς πάσα κατεύθυνση.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 η οποία θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου 2016».

Διαφήμιση
Διαφήμιση