HomeΕΛΛΑΔΑΝεκρός ο προϊστάμενος της Εφορίας Κέρκυρας σε τροχαίο με λεωφορείο

Νεκρός ο προϊστάμενος της Εφορίας Κέρκυρας σε τροχαίο με λεωφορείο

Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Κέρκυρας -Παλαιοκαστρίτσας, όταν 61χρονος μοτοσικλετιστής προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 61χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που παρότι διακομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν το αστικό που εκτελούσε δρομολόγιο στάθμευσε, προκειμένου να παραλάβει επιβάτες, στη στάση «Μαγαζάκι», του Αστικού ΚΤΕΛ, στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Παλαιοκαστρίτσας, ο οδηγός της μοτοσικλέτας το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να προσκρούσει επάνω του και να αποβεί τον μοιραίο.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον 61χρονο προϊστάμενο της Εφορίας της Κέρκυρας Παναγιώτη Γάτσο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μηχανής, πιθανότατα «θαμπώθηκε» από το φως του ήλιου το οποίο είχε κόντρα εκείνη την συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, είδε το λεωφορείο ξαφνικά μπροστά του και επιχείρησε να το αποφύγει την τελευταία στιγμή γι’ αυτό και το λεωφορείο έχει χτυπηθεί πίσω και αριστερά.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι υπάρχει σύρσιμο στο οδόστρωμα το οποίο προήλθε από την πτώση της μηχανής, μήκους τουλάχιστον 25 μέτρων.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, ο 61χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Η τροχαία Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του αστικού λεωφορείου κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση