HomeHL-GreeceΑποκλειστικό: Δείτε ποιοι αναλαμβάνουν θέσεις “κλειδιά” στον ANT1

Αποκλειστικό: Δείτε ποιοι αναλαμβάνουν θέσεις “κλειδιά” στον ANT1

Γενικός διευθυντής και Διευθυντής Ειδήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαγές σε θέσεις “κλειδιά” αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα στο κανάλι του ΑΝΤ1 με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και για πολλά χρόνια δημοσιογράφο Γιάννη Μιχελάκη να αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Γιάννης Μιχελάκης, που κατάγεται από τα Χανιά, πετυχημένος δημοσιογράφος το 2011 είχε οριστεί εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. επί θητείας Αντώνη Σαμαρά και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το Μάιο του 2012 και επανεξελέγη τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

mixelakis

Επίσης από το 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014 διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών.

Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» «Βραδυνή», «Ακρόπολη», «24 ώρες» και «Κέρδος». Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «MEGA Κύπρου», καθώς και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που επανεκδόθηκε το 2009.

Τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, ο οποίος μετακομίζει από το ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1, μεταφέροντας την πείρα του ως αξιόπιστος και επί χρόνια επιτυχημένος δημοσιογράφος.

mpalis1

Ο Στράτος Μπαλής έχει διατελέσει στο παρελθόν Αναπληρωτής Διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων στην ΕΡΤ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση