HomeΚΡΗΤΗΞανά στο επίκεντρο η σχολική στέγη του Καπετανάκειου

Ξανά στο επίκεντρο η σχολική στέγη του Καπετανάκειου

Στη βουλή η δημοπράτηση της β΄ φάσης του έργου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ερώτηση του προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επαναφέρει το θέμα της δημοπράτησης β’ φάσης Καπετανακείου σχολικού κτηρίου και ζητά την άμεση αποστολή οδηγιών για τα ισχύοντα, σχετικά με τη διαδικασία δημοπράτησης προς τις διαχειριστικές αρχές.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου, που αφορούσε την απεμπλοκή των διαδικασιών προκειμένου να δημοπρατηθεί η β’ φάση του Α΄ Λυκείου Ηρακλείου, δεσμευτήκατε για γραπτές οδηγίες προς τις διαχειριστικές αρχές.

Συγκεκριμένα αναφερθήκατε σε ενημέρωση του αρμόδιου αναπληρωτή  κ. Χαρίτση, προκειμένου οι υπηρεσίες να δώσουν αυτές τις οδηγίες εγγράφως προς την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης.

Επειδή οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου υπέβαλαν από χθες 12.12.2016 τα τεύχη δημοπράτησης εναρμονισμένα με τα υποδείγματα της ΕΑΑΔΗΣΥ.

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ

Θα φροντίσετε, όπως δεσμευτήκατε, για την άμεση αποστολή οδηγιών για τα ισχύοντα, σχετικά με τη διαδικασία δημοπράτησης προς τις διαχειριστικές αρχές;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση