HomeHL-9Πολυεγκαυματίας ο 55χρονος μετά το εργατικό ατύχημα

Πολυεγκαυματίας ο 55χρονος μετά το εργατικό ατύχημα

«Έσκασε» ο πίνακας στον ΧΥΤΑ Αμαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εγκαύματα στα κάτω άκρα και στο πρόσωπο, αλλά και με κάταγμα στο χέρι νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ένας 55χρονος υπάλληλος της «Αμάρι Α.Ε.» στο Ρέθυμνο.

Ο 55χρονος, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, τραυματίστηκε από έκρηξη που προκλήθηκε στον ηλεκτρικό πίνακα της εταιρίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η ζωή του 55χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείου μέχρις ότου να αντιμετωπιστούν πλήρως όλα τα τραύματα που φέρει στο σώμα του.

Όπως αναφέρει η neatv.gr, τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 55χρονος υπάλληλος της Αμάρι Α.Ε. στο Ρέθυμνο, όταν «έσκασε» κυριολεκτικά στα χέρια του ο ηλεκτρικός πίνακας που βρίσκεται μέσα σε ένα μικρό οίκημα στην περιοχή του ΧΥΤΑ Αμαρίου.

Ο υπάλληλος -που εκείνη την στιγμή ήταν μόνος του στο οίκημα- πετάχτηκε από το ωστικό κύμα σε απόσταση, καθώς η έκρηξη του προκάλεσε εγκαύματα.

Ο 55χρονος εργαζόμενος νοσηλεύεται ήδη στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για να καταγράψουν το περιστατικό και να ερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος, τα οποία μάλιστα θα διερευνηθούν από ειδικούς πραγματογνώμονες.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, ενώ από την έκρηξη υπέστη υλικές ζημιές και το οίκημα της εταιρίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση