HomeHL-9Οι αγρότες προχωρούν σε… αγωγές για την απεργία της ΠΝΟ

Οι αγρότες προχωρούν σε… αγωγές για την απεργία της ΠΝΟ

Για την οικονομική ζημιά που υπέστησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυναμική αναμένεται να είναι η απάντηση των αγροτών Λασιθίου στην 8ήμερη απεργία της ΠΝΟ που σημειώθηκε την περασμένη βδομάδα με αποτέλεσμα αρκετά από τα προϊόντα τους να… σαπίσουν στις αποθήκες.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, Μανώλης Μιχαλάκης στο Ράδιο Λασίθι θα προχωρήσουν σε αγωγή κατά του καπετάνιου του Blue Horizon αλλά και κατά παντός υπευθύνου για την οικονομική ζημιά που υπέστησαν.

«Ο καπετάνιος θεωρείται υπεύθυνος για το 90% όσων έγιναν εκείνη την ημέρα στο λιμάνι καθώς με την συμπεριφορά του και τις εντολές που έδωσε εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο το ήδη οργισμένο πλήθος των αγροτών», ανέφερε κατά τις δηλώσεις του ο κ. Μχαλάκης.

Αγωγές θα γίνουν και κατά του Υπουργείου και όλων των υπευθύνων για την οικονομική ζημιά που προκλήθηκε από την απεργία, μετά από νομικές συμβουλές.

Στα… ίχνη των εμπρηστών των εκδοτηρίων της ΑΝΕΚ οι αρχές

Την ίδια ώρα στα… ίχνη των εμπρηστών των εκδοτηρίων της ΑΝΕΚ βρίσκονται οι λιμενικές αρχές.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το λιμενικό σώμα διαθέτει οπτικό υλικό που δείχνει καρέ – καρέ τα επεισόδια ενώ φαίνονται καθαρά και τα πρόσωπα που απάρτιζαν την ομάδα που έβαλε φωτιά στα πρώην εκδοτήρια της κρητικής ναυτιλιακής εταιρίας στον χώρο του λιμανιού Ηρακλείου.

Οι δικογραφίες έχουν ήδη σχηματιστεί και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και οι ανάλογες συλλήψεις!

Διαφήμιση
Διαφήμιση