HomeΚΡΗΤΗΔιπλή εκδήλωση για το αγροτικό ζήτημα από το Ποτάμι

Διπλή εκδήλωση για το αγροτικό ζήτημα από το Ποτάμι

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κισσάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διπλή εκδήλωση για τα ζητήματα του αγροδιατροφικού τομέα, διοργανώνει Το Ποτάμι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου.

Στην πρώτη ενότητα με γενικό τίτλο «Η ελληνική γεωργία καταρρέει, κι όμως υπάρχει λύση» θα παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη πρόταση αγροτικής πολιτικής, που σε συνδυασμό με την μείωση της φορολογίας και του ΦΠΑ, μπορεί να οδηγήσει στην άμεση ανάκαμψη του κλάδου, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Στην δεύτερη ενότητα με θέμα «Αγροτικοί Συνεταιρισμοί – Βηματισμός Επιτυχίας» θα παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία για την δημιουργία βιώσιμων συνεταιριστικών και εταιρικών σχημάτων. Θα αναδειχθούν κρίσιμες παραλήψεις που γίνονται κατά το ιδρυτικό στάδιο και πώς με σωστή πρόβλεψη μπορούν να αποφευχθούν.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Καχριμάνης, υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Το Ποτάμι, που είναι γεωργός και πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού.

Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι Νίκος Φουρναράκης, γραμματέας Ν. Χανίων-Το Ποτάμι και Κώστας Πιτσιγαυδάκης, συν. εκπαιδευτικός-ελαιοπαραγωγός.

Αγρότες, συνεταιριστές, μεταποιητές και επαγγελματίες του αγροδιατροφικού κλάδου, θα σχολιάσουν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση