HomeHL-9Αποφασίζουν οι αγρότες της Κρήτης για τις κινητοποιήσεις τους

Αποφασίζουν οι αγρότες της Κρήτης για τις κινητοποιήσεις τους

Σύσκεψη αγροτικών συλλόγων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις επάλξεις βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης, συνεχίζοντας τον αγώνα τους μέχρι τα αιτήματα τους να ικανοποιηθούν από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Για το λόγο αυτό συγκαλούν παγκρήτια σύσκεψη αγροτικών συλλόγων σήμερα στις 7 το απόγευμα στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στις Αρχάνες.

Οι αγρότες του νησιού κατεβαίνουν και πάλι στους δρόμους για να στείλουν άλλη μια φορά το δικό τους μήνυμα στην Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, εκφράζοντας την αντίθεση τους απέναντι στα σκληρά μέτρα, που εφαρμόζονται στους ίδιους και αφορούν στο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αγροτικοί σύλλογοι του νομού Ηρακλείου αναφέρουν τα εξής: “Απευθύνουμε πλατύ, ενωτικό, αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού, στην προσπάθεια για παγκρήτιο συντονισμό και κοινή δράση ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν, την Κ.Α.Π. της Ε.Ε., τις πολιτικές των κυβερνήσεων, την εκμετάλλευση από τους εμποροβιομήχανους, την ομηρία των τραπεζών.

Όλοι στην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στις 7μμ, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, που καλεί η Παγκρήτια Σύσκεψη των Χανίων της 28 Νοέμβρη, με ομιλητή το μέλος του Συντονιστικού της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ, Β Α Γ Γ Ε Λ Η Μ Π Ο Υ Τ Α .

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση