HomeHL-SportsΠανθηραϊκός Εργοτέλης 2-2

Πανθηραϊκός Εργοτέλης 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης πήρε ισοπαλία 2-2 στη Σαντορίνη κόντρα στον Πανθηραϊκό, ο οποίος έπαιζε από το 58′ με εννιά – Δύο δοκάρια οι Κρητικοί

Τουλάχιστον έφυγε με τον βαθμό… Έχασε αρκετές ευκαιρίες, φλέρταρε με την ήττα, αλλά ο Εργοτέλης πήρε τελικά ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Πανθηραϊκό την Κυριακή σε παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το ματς ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να χάνει ευκαιρία στο 5′ με τον Καλέ και τους γηπεδούχους να απαντούν στο 14′ με τον Ζώνα. Οι Κρητικοί φαινόταν να πατούν καλύτερα, αλλά στο 25′ έγινε το 1-0 με τον Μκρτσιαν σε μια αδράνεια της άμυνας του Εργοτέλη.

Στα επόμενα λεπτά δεν υπήρξε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους και τελικά στο 40′ έγινε και το 2-0 με τον Περιάλη, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός έμεινε με εννιά παίκτες και όλα άλλαξαν. Ο Μκρσιάν αποβλήθηκε στο 53′ και στο 58′ την κόκκηνη είδε και ο τερματοφύλακας Πουρής. Έτσι το παιχνιδι ήταν στα επόμενα λεπτά ένας μονόλογος του Εργοτέλη.

Στο 75′ ο Καιμακαμούδης είχε δοκάρι με κεφαλιά και στο 87′ είχε δοκάρι ο Κατσικοκέρης. Τελικά στο 80′ ο τελευταίος μείωσε από γύρισμα του Καλέ. Στα επόμενα λεπτά ο Εργοτέλης πίεζε ασφυκτικά και τελικά ισοφάρισε στο 90’+5 με τον Κοιλιάρα.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Μπάκαλης, Σαββίδης(33’ λ.τ. Πέκα), Φύτρος, Περιαλής, Μωραΐτης, Λαζαρίδης(55’ Κρίτσας), Ζώνας(59’ Ζωντός)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας (46′ Καϊμακαμούδης), Τζανής, Κολόκας (65′ Ποϊ), Ρουσάκης, Γκοτζούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Λεάλ (72′ Κοιλιάρας), Καλέ

Διαφήμιση
Διαφήμιση