HomeΣΠΟΡΠαναιτωλικός – Ηρακλής 2-0

Παναιτωλικός – Ηρακλής 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη σημείωσαν οι Κλέσιο (19’) και Μαρκόφσκι (85’).

Ο Παναιτωλικός αναζητούσε τη νίκη και έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά του αλλά και την αποτελεσματικότητα του. Από την πλευρά του ο Ηρακλής απείλησε στο 7’ με σουτ του Περόνε, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 19’ ο Χαντάκιας πάσαρε στον Κλέσιο, που βγήκε απέναντι στον Χουάντερσον και πέτυχε το 1-0.

Στη συνέχεια οι Αγρινιώτες είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Κούσα (35’), ενώ δοκάρι είχε και ο Ηρακλής μετά από προσπάθεια του Εμάνουελ Περόνε. Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ και τον Παναιτωλικό να απειλεί στο 70’ με τον Μαρκόφσκι.

Πολύ σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση του Ηρακλή χάθηκε στο 83’ με τον Μπαρτολίνι να μην μπορεί να νικήσει με το κεφάλι τον Κυριακίδη. Αφού ο «Γηραιός» δεν ισοφάρισε, οι γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου και «σφράγισαν» τη νίκη τους.

Ο Κλέσιο μπήκε από αριστερά και πάσαρε στον Μαρκόφκι, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 85′. Ο Μοζαμβικανός Κλέσιο, που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, προσπάθησε να πετύχει ακόμα ένα γκολ, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Χουάντερσον στο τέλος του αγώνα.

Γκολ:
19’ Κλέσιο, 85′ Μαρκόφσκι

Κίτρινές κάρτες:
Μάκος, Μύγας, Λεντέσμα – Περόνε, Στάμου

Παναιτωλικός (Ματζουράκης):
Kυριακίδης, Κούσας, Τομανέ (66′ Μαρκόφσκι), Κλέσιο, Φερέιρα (67′ Καμαβουάκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα (76′ Λεντέσμα).

Ηρακλής (Παντελίδης):
Χουάντερσον, Σαραμάντας, Στάμου (59′ Αγγελόπουλος), Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Περόνε, Πασάς (46’ Λεοζίνιο), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος (80′ Λάμπρου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση