HomeHL-9Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα στην αγορά του Ηρακλείου

Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα στην αγορά του Ηρακλείου

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακάτικη λειτουργία σήμερα για την αγορά του Ηρακλείου με τους εμπόρους να ευελπιστούν να δουν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν με κόσμο.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα

Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή κάθε φορά εγείρει έντονες αντιδράσεις στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι υποχρεούνται να εργαστούν τη μοναδική ημέρα της εβδομάδας, που έχουν για να ξεκουραστούν, θεωρώντας ότι η Κυριακή δεν είναι ημέρα δουλειάς.

Από την άλλη οι έμποροι ευελπιστούν να δουν τα καταστήματα τους να γεμίζουν με κόσμο, ενόψει και των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα, που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα στην αγορά του Ηρακλείου.

Οι καλές καιρικές συνθήκες, που επικρατούν σε ολόκληρο το νησί στέκονται σύμμαχος για όλους εκείνους, οι οποίοι θα ήθελαν να προχωρήσουν σε αγορές και δε μπορούσαν να τις κάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.

Η αγορά του Ηρακλείου έχει “φορέσει” πλέον τα γιορτινά της και περιμένει τους καταναλωτές τόσο σήμερα όσο και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου για να κάνουν τις αγορές τους.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν με συνεχές και διευρυμένο ωράριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση