HomeHL-GreeceΤσίπρας: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία μέχρι κεραίας

Τσίπρας: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία μέχρι κεραίας

Κατηγόρησε τη ΝΔ για παρωχημένη καταστροφολογία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικονομία επέστρεψε σε ρυθμούς ανάπτυξης, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί ζητά εκλογές. Οι εξελίξεις σας διέψευσαν, υποστήριξε ο πρωθυπουργός, αλλά μυαλό δεν βάλατε.

Με την ιστορία για τον λύκο και τα πρόβατα ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός – Κανείς δε θα σας δίνει σημασία, είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας στην κριτική του προέδρου της ΝΔ

«Αντί του κόφτη ενεργοποιείται ο δότης. Δίνουμε αντί να κόβουμε» πανηγύρισε ο πρωθυπουργός και δέχθηκε το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προκειμένου να υπερασπιστεί τις πρόσφατες ανακοινώσεις του σημείωσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι οριζόντια και όχι στοχευμένη με στόχο εκλογικά οφέλη. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στον στόχο, προσέθεσε για να καθησυχάσει όσους βλέπουν σύγκρουση με τους δανειστές.

Στο σημείο αυτό απευθύνθηκε ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κινδυνεύετε να γίνετε γραφικός βλέποντας καταστροφές και εκλογές». «Θα εξαντλήσουμε τον χρόνο μέχρι κεραίας, μέχρι την τελευταία ημέρα, οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2019» τόνισε.

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τη ΝΔ για παρωχημένη καταστροφολογία. Προέβλεψε, μάλιστα, έκρηξη επενδύσεων 19,1% το 2017 και αντίστοιχα θετικές εξελίξεις στις εξαγωγές και τον τουρισμό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση