HomeHL-SportsΤι αναμένεται να δούμε στην 14η αγωνιστική της Superleague

Τι αναμένεται να δούμε στην 14η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakis-2του Ευθύμη Φασουλάκη

 

Το τριήμερο 10-12/12 θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Superleague με την  14η αγωνιστική.  Από το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζουν , οι δύσκολες εκτός έδρας μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού , κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο αντίστοιχα.

 

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια :  Οι Αρκάδες , μετά το πολύ κακό τους ξεκίνημα , προσπαθούν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας και η αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια είναι μια ευκαιρία για συλλογή βαθμών.

Η Βασίλισσα του Βορρά , έχει πάρει κατά καιρούς σπουδαία εκτός έδρας αποτελέσματα ,αλλά δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει κάποιον βαθμό στην Τρίπολη .

Πρόβλεψη : 1

 

Ξάνθη – ΑΕΛ :  Οι Ακρίτες , μετά το πολύ κακό τους ξεκίνημα , έχουν βελτιωθεί αρκετά , πλησιάζοντας ακόμα και στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή έξοδο . Αντίθετα η ΑΕΛ , δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να πάρει συνεχόμενα αποτελέσματα ,καθώς το σπουδαίο Χ με 10 παίκτες στην Τρίπολη , ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

H Ξάνθη, είναι το φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση, αλλά η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπορεί αν πιάσει καλή απόδοση να πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

ΑΕΚ- Λεβαδειακός :  Ο Δικέφαλος , βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι , καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει πολλές γκέλες και θέλει κόντρα στον Λεβαδειακό , να αρχίσει ένα νέο σερί νικών.

Οι Βοιωτοί , που την προηγούμενη αγωνιστική , ηττήθηκαν 4-0 από τον ΟΣΦΠ , είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να προκαλέσει ζημιές , αλλά η ανάγκη της ΑΕΚ για αποτέλεσμα , την καθιστά απόλυτο φαβορί για νίκη.

Πρόβλεψη : 1

 

Παναιτωλικός – Ηρακλής :  Ο Γηραιός , τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται αναγεννημένος , καθώς μετρά 2 συνεχόμενες νίκες , κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης για το Κύπελλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Έτσι , πλέον , ο Παναιτωλικός δεν είναι το ακλόνητο φαβορί για να επικρατήσει σε αυτήν την αναμέτρηση , καθώς και αυτός παρουσιάζει ένα όχι και τόσο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ο αντίπαλος του έδειξε ότι έχει σφυγμό και δεν θα παραδοθεί αμαχητί.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς :  Δύο ομάδες που έχουν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και από τις πρώτες θέσεις , έχουν βρεθεί κάτω από την μέση της βαθμολογίας . Ο ΠΑΟΚ , προέρχεται από την νίκη-πρόκριση επί της Σλόβαν Λίμπερετς και θέλει , κόντρα στον Πλατανιά στην έδρα του , να αρχίσει την προσπάθεια αναρρίχησης στην βαθμολογία , που θα εξομαλύνει το κλίμα στην ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου από την άλλη , που έχει να νικήσει από τις 24 Σεπτεμβρίου , θέλει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αστάθεια που παρουσιάζει ο αντίπαλος της και να πάρει αποτέλεσμα , αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Πρόβλεψη : 1

 

Πανιώνιος – Κέρκυρα :  Οι Κυανέρυθροι , θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή φετινή τους πορεία , που τους έχει κατατάξει σε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Για να το κάνουν αυτό , πρέπει να υπερκεράσουν το εμπόδιο της μαχητικής Κέρκυρας , που προέρχεται από 2 σπουδαίες ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό .

Βέβαια η ποιότητα του Πανιώνιου στην έδρα του είναι αδιαμφισβήτητη και επιπλέον θα παρουσιαστεί υποψιασμένος λόγω των προηγούμενων καλών αποτελεσμάτων των Φαιάκων , συνεπώς είναι φαβορί για την επικράτηση.

Πρόβλεψη : 1

 

Ατρόμητος- Παναθηναϊκός :  Ένα από τα δύο σπουδαία παιχνίδια της αγωνιστικής , θα διεξαχθεί, το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι. Ο αναγεννημένος , με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του , Ατρόμητος , θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό , του Μαρίνου Ουζουνίδη , πλέον.

Ο Ουζουνίδης , έδειξε πόσο σημαντικό θεωρεί αυτό το παιχνίδι , ξεκουράζοντας παίκτες κλειδιά , την Πέμπτη κόντρα στην Θέλτα και θέλει την νίκη που θα κρατήσει τον ΠΑΟ όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρώτη θέση. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών αποτελεσμάτων και να πάρει και μια από ψυχολογικής άποψης , σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί η αναμέτρηση , ελαφρύ προβάδισμα στον Παναθηναϊκό , λόγω της μεγαλύτερης ανάγκης του για βαθμούς και νίκες.

Πρόβλεψη : Χ2

 

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός :  Η αγωνιστική θα κλείσει την Δευτέρα στους Ζωσιμάδες με την αναμέτρηση , της πολύ φορμαρισμένης ομάδας του Γιάννη Πετράκη , με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό .

Ο ΠΑΣ  , παρά την ήττα του από τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική , δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θέλει αυτήν την νίκη για να διατηρηθεί στις θέσεις των πλέι οφ αλλά και -γιατί όχι- να μειώσει την απόσταση του από την κορυφή , στους 5 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη , που προέρχεται από ευρωπαϊκή ήττα από την ΑΠΟΕΛ , θέλει την νίκη για να κρατήσει απόσταση ασφαλείας από την κορυφή  και για να ικανοποιήσει τους οπαδούς του , τους οποίους πίκρανε.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Αυτό είναι το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής , υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις που μπορεί να αλλάξουν τους συσχετισμούς καθώς η απόσταση από την 2η  ως την 13η θέση είναι μόλις 8 βαθμοί .

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση