HomeHL-GreeceΝέα επίθεση της Αγκυρας στον Καμμένο

Νέα επίθεση της Αγκυρας στον Καμμένο

«Χωρίς τρόπους, λογική και υπευθυνότητα οι δηλώσεις του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου έκανε η Αγκυρα, μετά από τις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας ότι ο Ταγίπ Ερντογάν είναι «στυγνός δικτάτορας».

«Καταδικάζουμε έντονα τον Ελληνα υπουργό άμυνα για τις νέες του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι οποίες στερούνται τρόπων, λογικής και υπευθυνότητας και του επιστρέφουμε τις εκφράσεις του», ανέφερε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Αμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ακόμη, το τουρκικό υπουργείο έκανε λόγο για προκλητικές δηλώσεις του κ. Καμμένου «ιδιαίτερα σε μία στιγμή στην οποία οι δύο χώρες προσπαθούν να συνεργαστούν σε διμερή και περιφερειακά ζητήματα».

Ο στόχος αυτών των δηλώσεων, συνέχισε το τουρκικό υπουργείο «είναι να καταστραφούν αυτές οι προσπάθειες ανάμεσα στις δύο χώρες».

Είναι η δεύτερη φορά, μέσα στον Δεκέμβριο, που η Αγκυρα απαντά σε δηλώσεις του κ. Καμμένου. Αντίδραση είχαν προκαλέσει και τα λεγόμενα του υπουργού Αμυνας από το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, από όπου είχε κατηγορήσει την Τουρκία ότι προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα και ότι κάνει προκλητικές δηλώσεις.

«Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής, την 1η Δεκεμβρίου», είχε απαντήσει τότε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, το οποίο είχε καλέσει τον κ. Καμμένο «να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση