HomeΕΛΛΑΔΑΣτον Άρειο Πάγο η Γεννηματά: «Ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου»

Στον Άρειο Πάγο η Γεννηματά: «Ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου»

Τι ζήτησε από την εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου, μέσα από το έντυπο των κκ. Καλογρίτσα-Βαξεβάνη, είναι μια επίθεση που ξεπερνάει κατά πολύ το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου».

Τα παραπάνω τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετά τη συνάντησή της με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τονίζοντας ότι «όσο βαθειά και αν ψάξουν, δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς».

«Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας, με σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους», συνέχισε η κ. Γεννηματά εξηγώντας ότι επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, «γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς. Κι’ αυτό δημιουργεί από την πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή. Γι’ αυτό και ζήτησα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της δικαιοσύνης και των θεσμών».

«Στο φως όλα! Έτσι απαντάμε στο σκοτάδι», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση