HomeHL-SportsΗ σκέψη του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά Πρόσκληση-ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925-

Η σκέψη του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά Πρόσκληση-ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925-

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους την ήττα στα Τρίκαλα (1-0) και στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά στο Γεντί Κουλέ (Κυριακή για την 5η αγωνιστική της Football league.

H αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε την Πέμπτη (8/12) νωρίς το μεσημέρι, αεροπορικώς απο την Αθήνα.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 3μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά.

Στην προπόνηση θα αξιολογηθούν και οι τραυματισμοί των Μπουρσέλη (έγινε αναγκαστική αλλαγή στα Τρίκαλα), Μίκιτς, Κώτσιου (δεν αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα).

Στο μεταξύ, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά τα οποία τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Στα 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και στα 15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Της  Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» και τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925».

για άσκηση δικαιώματος προτίμησης των μετόχων της στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και αρ. Γ.Ε.ΜΗ., 139787860000 ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, κατά τη συνεδρίασή του της 06-12-2016 αποφάσισε, ΟΜΟΦΩΝΑ, σύμφωνα με τα άρθρο 8 παρ. 4 και του καταστατικού, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά τριακόσιες χιλιάδες ευρώ (300.000€) με καταβολή μετρητών και κεφαλαιοποίηση ταμειακών διευκολύνσεων και οποιασδήποτε οφειλής προς μετόχους, εφόσον αυτοί το επιθυμούν, ονομαστικής αξίας 30,00 ευρώ εκάστη.

  1. Δικαίωμα προτίμησης στην ανωτέρω αύξηση σύμφωνα με το Νόμο, έχουν οι παλαιοί μέτοχοι της εταιρείας κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο, ήτοι για κάθε μία (1) μετοχή που κατέχουν, θα εγγράφονται για μια (1) νέα μετοχή από αυτές που θα εκδοθούν λόγω της ως άνω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, με ταυτόχρονη καταβολή της αξίας των μετοχών.
  2. Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας να ασκήσουν το δικαίωμά τους προτίμησης στην πιο πάνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι και 07-02-2017.
  3. Οι μέτοχοι για την άσκηση των δικαιωμάτων τους θα προσκομίζουν τις μετοχές τους,  το δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας,  και θα καταθέτουν το αντίτιμο της αξίας των μετοχών για τις οποίες εγγράφονται, στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό  5761083401825 (Όψεως Εταιριών) – ΙΒΑΝ: GR0501727610005761083401825, παραλαμβάνοντας από την Τράπεζα σχετική απόδειξη.

 

  1. Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον οι παλαιοί μέτοχοι, δεν καλύψουν σύμφωνα με τα παραπάνω το σύνολο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο θα διαθέσει σύμφωνα με το Νόμο, το μη αναληφθέν ποσό, ελεύθερα κατά την κρίση του, είτε σε παλαιούς μετόχους που εκδήλωσαν την επιθυμία να αναλάβουν μεγαλύτερο ποσό από την αναλογία τους, είτε σε τρίτους.
  2. Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις μετοχές τους από τα γραφεία της εταιρείας, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, με την προσκόμιση του δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της σχετικής απόδειξης της Τράπεζας. Μπορούν επίσης να παραλάβουν τις μετοχές με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους.
Διαφήμιση
Διαφήμιση