HomeHL-9Αγρότες πέταξαν ντομάτες έξω απ’ τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αγρότες πέταξαν ντομάτες έξω απ’ τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρόμενοι για την απεργία της ΠΝΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καφάσια με ντομάτες άδειασαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αγρότες που διαμαρτύρονται για την συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το zarpanews.gr, σημειώθηκε χθες το απόγευμα με «πρωταγωνιστές» παραγωγούς κηπευτικών από όλες τις περιοχές του νομού (κυρίως νότια) οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες βλέπουν τα προϊόντα τους να χαλάνε, λόγω της απεργίας. Την ίδια ώρα κινδυνεύουν να χαλάσουν και οι συμφωνίες που έχουν με μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και του εξωτερικού λόγω της ασυνέπειας στην τροφοδοσία.

tomates-agrotes1

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ισχυρότατα αστυνομική παρουσία που είχε αποκλείσει την κυκλοφορία στην οδό Νεάρχου. Φτάνοντας οι αγρότες, ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια και με βρισιές κατά της Κυβέρνησης που δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα παρά τις δεσμεύσεις, πέταξαν τις ντομάτες και αποχώρησαν.

Νωρίτερα οι αγρότες των Χανίων συγκεντρώθηκαν στο Λιμάνι της Σούδας για να δηλώσουν δυναμικά της έντονη δυσφορία τους κατά της απεργίας που κάνει η ΠΝΟ εδώ και μέρες.

tomates-agrotes2

Διαφήμιση
Διαφήμιση