HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα και τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

8:00 – 15:00 Στο Καστέλι, στην περιοχή του Ειρηνοδικείου και του ελαιουργείου Νιταδώρου.

12:00 – 15:00 Στο Καστέλι Πεδιάδος, στην Πολυθέα, στην περιοχή της εξόδου προς το χωριό Ξυδάς.

13:00- 15:00 Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Γεράκι, Αρμάχα και Μαθιά. Επίσης στο Καστέλι στην περιοχή της εισόδου του Καστελίου από το Καρδουλιανό.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

8:00 – 9:30 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό Κάμπο και στο Κοκκίνη Χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

8:00 –  14:00 Στις περιοχές, έναντι Τομπρούκ στο δρόμο προς ΤΑΚΑΝ, του ΚΤΕΟ στην ε.ο Ηρακλ.Αγ.Νικολάου, στο Κοκκίνη Χάνι στη θέση Εσταυρωμένος (παραλία Αρίνα), του Βαθειανού κάμπου και στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα και Knossos Royal.

13:00 – 14:00 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία. Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

13:00 – 15:00  Στο Κοκκίνη Χάνι, στο Βραχόκηπο, στην περιοχή των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού και των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης στο Ηράκλειο στις Μαλάδες, στην οδό Μυρίνας, στην περιοχή του ξυλουργείου Κουζούλογλου, του χοιροστασίου Παπαδάκη και της οικίας Φαρσαράκη Α. Στον Ξηροπόταμο, στις οδούς Άλμπερτ Σβαϊτσερ από την οδό Ιασίου έωσ την οδό Ανδρομάχης. Επίσης στις οδούς Πάρη, Τειρεσία, Κάλχα και Αρβανιτάκη.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

8:00 – 15:00 Γενικά στο χωριό Πόμπια του Δ.Φαιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση