HomeΚΟΣΜΟΣΖευγάρι βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο στο Εσσεξ

Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο στο Εσσεξ

«Ανεξήγητος» ο θάνατός τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στο Εσσεξ, λίγες ώρες αφότου οι γείτονες τους είδαν να μιλούν μέσα στο όχημα με τη μηχανή αναμμένη.

Οι αρχές χαρακτηρίζουν τον θάνατό τους «ανεξήγητο», ενώ υπάρχουν ανησυχίες εξαιτίας «επιβλαβών ουσιών» που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Η Νίκι Γουίλις και το αγόρι της Τομ Πατ βρίσκονταν μέσα σε ένα μπλε αμάξι έξω από το σπίτι της νεαρής γυναίκας.

Μάρτυρες, όπως αναφέρει η Daily Mail, είπαν πως άκουσαν μια δυνατή έκρηξη πριν ανακαλύψουν τα σώματα των νεαρών. Ενας άλλος δήλωσε πως το ζευγάρι είχε «μπλε χείλια» όταν βρέθηκε.

Μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο δήλωσε: «Περπατούσα στον δρόμο το πρωί και είδα τα παιδά να μιλάνε στο αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Η μηχανή ήταν αναμμένη και εκείνοι μιλούσαν. Η γυναίκα ήταν στη θέση του συνοδηγού και ο άντρας στου οδηγού».

Την Τρίτη, φίλοι τους αποχαιρέτισαν το ζευγάρι, με τον ξαδέλφη της Νίκι, Κλερ, να γράφει ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook:

«Ομορφη μου ξαδέλφη, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε -είναι μικρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή μπορεί να είναι η ζωή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Από την πλευρά του, ο φίλος του Τομ, Μπεν, ανέφερε: «Ο Τομ ήταν πάντα εκεί να με βοηθήσει, ήταν τόσο καλός φίλος και ήταν πάντα εκεί, όταν τον χρειαζόμουν και μπορούσα να βασιστώ σε αυτόν».

«Δεν πρέπει να παίρνετε τη ζωή ως δεδομένο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή. Τομ είμαι περήφανος που σε ήξερα και είχα τη χαρά να σε αποκαλώ φίλο μου», πρόσθεσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση