HomeΚΟΣΜΟΣΣε επιφυλακή το Λος Άντζελες

Σε επιφυλακή το Λος Άντζελες

Mετά από πληροφορίες για «επικείμενη απειλή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έκδοση προειδοποίηση προς τους πολίτες και αύξηση των μέτρων ασφαλείας προχώρησαν Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ασφάλειας στις ΗΠΑ, αλλά και αξιωματούχοι των αρχών ασφαλείας στο Λος Άντζελες μετά την ειδοποίηση που δέχθηκαν από τις αρχές ασφάλειας άλλης χώρας για μια «συγκεκριμένη» απειλή κατά του δικτύου των σιδηροδρόμων στην πόλη (Red Line commuter rail system).

«Πρόκειται για επικείμενη απειλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων. «Ωστόσο, η αξιοπιστία της, χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση», τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας, για την απειλή αυτή, ενημερώθηκε το FBI, από τις υπηρεσίες ασφάλειας άλλης χώρας, όπου κι εντοπίστηκε η απειλή, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί η χώρα.

Ένας άντρας που τηλεφώνησε στις υπηρεσίες ασφάλειας της ξένης χώρας, ενημέρωσε τις αρχές για επικείμενη επίθεση στα σταθμό τρένου κατά μήκος του δρόμου όπου βρίσκεται το θεματικό πάρκο των εγκαταστάσεων παραγωγής ταινιών (Universal Studios).

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση