HomeHL-9“Ραντεβού” στο λιμάνι δίνουν οι αγρότες της Κρήτης

“Ραντεβού” στο λιμάνι δίνουν οι αγρότες της Κρήτης

Ζητούν πλοίο ασφαλείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να βρεθεί άμεσα λύση για τη μεταφορά των πριόντων τους είναι οι αγρότες της Κρήτης, τα οποία παραμένουν στο νησί, λόγω των κλιμακούμενων απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Οι ίδιοι ζητούν άμεσα να δρομολογηθεί πλοίο ασφαλείας, προκειμένου να μεταφερθούν τα προιόντα τους στους προορισμούς τους εγκαίρως, προτού είναι πολύ αργά και καταστραφούν.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν, να κατέβουν όλοι στις 6 το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου και να βοηθήσουν για τη δρομολόγηση ενός πλοίου.

Την ίδια ώρα τόνοι οπωροκηπευτικών βρίσκονται στις αποθήκες των αγροτικών συνεταιρισμών του νησιού, περιμένοντας να μεταφερθούν στους τελικούς προορισμούς τους.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αγρότες της Ιεράπετρας αναφέρουν:

“Μετά από τις προσπάθειες που κάναμε να πείσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για πλοίο ασφαλείας δεν το έχει κάνει. Απόψε οι Μινωικές Γραμμές προτίθενται να επιτρέψουν να αποπλεύσει ένα πλοίο.

Για να γίνει αυτό εφικτό ζητά και την βοήθεια των αγροτών. Σε σύσκεψη με όλους τους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης αποφασίστηκε στις 6 το απόγευμα να κατέβουμε όλοι οι αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στον απόπλου του πλοίου.

Γι αυτό καλούμε τους αγρότες κι όλους όσους εμπλέκονται με τα αγροτικά σε συγκέντρωση στις ελαιοδεξαμενες στις 4 το απόγευμα για να μεταβούμε στο λιμάνι Ηρακλείου, όλοι μαζί οργανωμένα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση