HomeHL-9Τον Μάρτιο του 2017 η δίκη για τον “μαιμού” επενδυτικό σύμβουλο

Τον Μάρτιο του 2017 η δίκη για τον “μαιμού” επενδυτικό σύμβουλο

Άρπαξε μεγάλα χρηματικά ποσά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Μάρτιο του 2017 θα εκδικαστεί τελικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η υπόθεση του ποδοσφαιρικού παράγοντα και “μαιμού” επενδυτικού σύμβουλου, ο οποίος πριν από περίπου δέκα χρόνια, είχε εξαπατήσει δέκα ανυποψίαστους Ηρακλειώτες, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά, δήθεν για να τα επενδύσει.

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγούνται μαζί του άλλα τρία άτομα, με τα οποία ο επιχειρηματίας είχε στήσει την καλά οργανωμένη κομπίνα.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε, λόγω προβλήματος του συνηγόρου υπεράσπισης του ενός εκ των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας έπειθε τα θύματα του να του δώσουν μεγάλα ή χρηματικά ποσά, τα οποία στη συνέχεια θα επένδυε, προκειμένου να τους αποφέρουν τεράστια κέρδη.

Μάλιστα φρόντιζε να ενημερώνει τους ανυποψίαστους πολίτες, που είχαν πέσει στην παγίδα του ότι τα χρήματα βρίσκονταν σε καλά χέρια και ότι οι επενδύσεις ήταν επιτυχημένες, δίνοντας τους στη συνέχεια ακάλυπτες επιταγές.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο απατεώνας επιχειρηματίας είχε εξαπλώσει την παράνομη δράση του και στην Κύπρο με συνεργούς δύο ακόμη άτομα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση